Informacije o dostavi

Informacije o ceni i dostavi proizvoda

Cene

Cene na portalu www.fishmarket-lamargo.com su izražene u dinarima (RSD) sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV). Cena koju kupac dobije na fiskalnom računu je obavezujuća kako za prodavca tako i za kupca. Nekada nije moguće isporučiti tačnu količinu proizvoda na merenje, ali će se osoblje Lamargo online tima truditi da količina bude što približnija poručenoj.

Kupac je svaka osoba koja se registrovala i preko našeg web portal poručila određeni proizvod, prihvatajući sa tim predviđene uslove korišćenja.

Nakon što poruči proizvode preko web portala kupac na svoju e-mail adresu dobija porudžbenicu na kojoj će stajati orijentaciona cena. Orijentaciona cena prikazuje cenu artikala na dan porudžbine i može se razlikovati od one na dan isporuke odnosno prodaje iz prethodno navedenog razloga. Zbog ovoga cena može malo varirati, ali to ne može biti razlog odbijanja preuzimanja poručene robe.

Preko našeg FishMarket - Lamargo prodajnog portala, narudžbe se primaju 24x7 što znači da robu možete poručiti u bilo kom trenutku u toku dana i nedelje.

Takođe, robu je moguće poručiti i putem telefona na broj: (011) 630 18 10, ili putem mejla online@fishmarket-lamargo.com.

Preuzimanje proizvoda vrši se u našoj poslovnici u Beogradu ili se dostavlja direktno na Vašu adresu, u zavisnosti koja je opcija odabrana prilikom poručivanja.

Robu je moguće platiti preko računa u banci ili putem pouzeća.

Ukoliko nešto od robe nije na raspolaganju, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi ste dobili detaljnu informaciju o terminima raspoloživosti robe.

Plaćanje:

Pouzećem: Celokupan iznos plaćate gotovinski prilikom isporuke.

Preko računa: Prijemom internet predračuna roba niju automatski rezervisana dok Vam ne potvrdimo rezervaciju e-mailom. Nakon potvrde rezervacije, potrebno je da u roku od 24 časa izvršite uplatu na naš tekući račun. Broj računa za uplatu je 205 - 180672 - 11, korisnik "Vasović" doo, Surčinski put 1-D, Novi Beograd. Ukoliko se plaćanje ne izvrši u roku od 24 časa, porudžbina će biti automatski otkazana.

Za obe varijante plaćanja moguće je izdavanje gotovinskog računa za firme po zahrtevu kupca.

Isporuka:

Robu isporučujemo trenutno samo na teritoriji Beograda i okoline svojim vozilima. Za kupce koji plaćaju uplatnicom ili virmanom (pravna lica), vreme potrebno do slanja pošiljke se računa od momenta kada primimo obaveštenje o izvršenoj uplati. * Sve narudžbine za naše proizvode iz asortimana biće obrađene i isporučene u roku do 72 sata  (robu ne isporučujemo vikendom) od porudžbine. Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.  Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta. Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, naša služba za dostavu će nazvati na broj koji je naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara. Sve artikle pakujemo u zaštićenu ambalažu, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.